Termeni Legali

Vizitand site-ul nostru, sunteti de acord cu prevederile cuprinse in acest document.

Termeni generali

Acest site functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale statului roman. PHYSIOMED Aparatura Medicala SRL Cluj nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea site-ului sau a liniei folosita de dumneavoastra pentru comunicare.

PHYSIOMED Aparatura Medicala SRL Cluj nu poate fi facuta responsabila pentru nici o paguba adusa echipamentului dumneavoastra, cauzata de vizitarea sau afisarea site-ului sau de descarcarea oricarei informatii, incluzand text, imagini, sau fisiere de pe acesta. Este necesar acordul nostru pentru a lega acest site cu alte site-uri.

PHYSIOMED Aparatura Medicala SRL Cluj nu-si asuma responsabilitatea pentru site-urile neagreate cu care acesta ar putea fi legat si nici pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decit cele autorizate. Informatiile despre produse sint prezentate sub rezerva erorilor de culegere si, de asemenea, nu se poate garanta disponibilitatea permanenta in stoc a tuturor produselor afisate.

PHYSIOMED Aparatura Medicala SRL Cluj isi rezerva astfel dreptul de a nu onora comanda (cu o notificare prealabila), daca un anumit produs nu ma este disponibil.

Termeni de confiden╚Ťialitate

PHYSIOMED┬áAparatura Medicala SRL┬áCluj apreciaz─â increderea pe care o manifesta╚Ťi navig├ónd pe site-ul nostru, scriindu-ne sau facind comenzi on-line, de aceea dorim sa va asiguram ca nu vom furniza, vinde sau ceda nici unei alte parti baza de date referitoare la datele dumneavoastr─â personale.

PHYSIOMED Aparatura Medicala SRL Cluj

  • Calea Turzii 189A, Cluj-Napoca,┬áCluj, ROMANIA
  • Registrul Comertului:┬áJ12/1212/2003, CUI┬áRO15433312
  • Banca Transilvania: ┬áRO 42 BTRL 0130 1202 9017 42XX