Parteneri PHYSIOMED

Suntem unicul reprezentat, pe piata romaneasca, al companiei germane PHYSIOMED ELEKTROMEDIZIN AG, un producator de frunte al echipamentelor medicale de inalta calitate pentru fizioterapie.

Compania germana, prezenta pe piata medicala de peste 40 de ani, este angajata in cercetari de anvergura internationala, avand numeroase relatii de cooperare cu diferite universitati, facand astfel un schimb continuu de informatii cu oameni de stiinta renumiti si medici de elita.

Incepand din anul 2013 aducem in exclusivitate, in Romania , produsele companiei BTS Bioengineering. Compania italiana dezvolta si produce tehnologii de analiza si masurare a miscarii corpului uman (sisteme de evaluare, diagnostic si tratament).

Noutăţile anului 2016 sunt parteneriatele noastre cu producătorii de renume HOCOMA si TECNOBODY.

Compania TECNOBODY aduce inovaţie în ceea ce priveşte sistemele pentru analiza statică şi dinamică pentru evaluarea şi antrenamentul posturii

HOCOMA este lider mondial în realizarea de sisteme robotice pentru recuperarea funcţională.

De asemenea colaboram cu companii de top din Europa specializate in productia echipamentelor pentru medicina recuperatorie, kinototerapie, hidroterapie si termoterapie.