Despre noi

Înființată în 2003 firma PHYSIOMED APARATURA MEDICALA s-a dezvoltat în domeniul comercializării și service-ului echipamentelor de înalta calitate pentru medicina fizica tradițională și inovatoare în reabilitare, sport și în medicina estetica.

Misiunea noastră este sa oferim clienților noștri produse de calitate deosebită, soluții tehnologice de ultimă oră și un raport performanță-preț excelent pentru a deschide noi drumuri în terapia recuperatorie.

Întreprindem orice efort necesar pentru ca produsele noastre sa ofere siguranță pentru pacient și terapeut si o utilizare cât mai facila.

Suntem unicul reprezentat, pe piata romaneasca, al companiei germane PHYSIOMED ELEKTROMEDIZIN AG, un producator de frunte al echipamentelor medicale de inalta calitate pentru fizioterapie. Compania germana, prezenta pe piata medicala de peste 40 de ani, este angajata in cercetari de anvergura internationala, avand numeroase relatii de cooperare cu diferite universitati, facand astfel un schimb continuu de informatii cu oameni de stiinta renumiti si medici de elita.

Incepand din anul 2013 aducem in exclusivitate, in Romania, produsele companiei BTS Bioengineering. Compania italiana dezvolta si produce tehnologii de analiza si masurare a miscarii corpului uman (sisteme de evaluare, diagnostic si tratament).

Noutăţile anului 2016 sunt parteneriatele noastre cu producătorii de renume HOCOMA si TECNOBODY.

Compania TECNOBODY aduce inovaţie în ceea ce priveşte sistemele pentru analiza statică şi dinamică pentru evaluarea şi antrenamentull posturii.

HOCOMA este lider mondial în realizarea de sisteme robotice pentru recuperarea funcţională.

De asemenea colaboram cu companii de top din Europa specializate in productia echipamentelor pentru medicina recuperatorie, kinototerapie, hidroterapie si termoterapie.