Curenti „Curati”

In ziua de azi destul de multe aparate pentru electroterapie nu mai emit curen╚Ťii de stimulare ├«n forma ├«n care ace╚Ötia sunt descri╚Öi ├«n literatura de specialitate, ╚Öi a c─âror eficienta terapeutica a fost demonstrata.

In locul acestora – ├«n multe cazuri pentru diminuarea costurilor de produc╚Ťie – se utilizeaz─â forme similare, dar nu identice.

Nimeni nu poate spune dac─â aceste forme similare produc acelea╚Öi efecte benefice ├«n ╚Ťesut ca ╚Öi formele originale de curen╚Ťi.

Uneori ├«n locul unui curent de medie frecventa este generat un curent de joasa frecventa, si invers. Prin compara╚Ťie directa, diferen╚Ťa intre identic si similar poate fi observata, dar ea devine vizibila doar atunci c├ónd unda de curent este vizualizata la osciloscop. Pot fi ├«nt├ólnite curbe sinusoidale distorsionate in loc de curbe armonice sau forme ale curentului diadinamic deformate.┬áPHYSIOMED se┬ádelimiteaz─â┬áde aceste practici┬ácompromi╚Ť─âtoare┬ápentru terapie, utilizate pentru maximizarea profitului.

Aparatele PHYSIOMED┬ágenereaz─â doar forme curate ale curen╚Ťilor. Acest lucru explica de ce multi medici si fizioterapeu╚Ťi au observat ca de╚Öi utilizeaz─â aceea╚Öi parametri, ob╚Ťin rezultate mai bune utiliz├ónd aparatele pentru electroterapie PHYSIOMED, comparativ cu alte aparate pentru electrostimulare.