Ghid terapeutic DEEP OSCILLATION®

Informații terapeutice DEEP OSCILLATION®

DEEP OSCILLATION® este o metodă de tratament unică şi brevetată.

Structura sa specială vă permite să creați oscilații eficiente din punct de vedere biologic în țesuturile supuse tratamentului prin folosirea forței de atracție electrostatică şi a frecării. Spre deosebire de alte tratamente, aceste oscilații plăcute au efecte de intensitate agreabilă, dar care acționează în profunzime asupra tuturor tipurilor de țesuturi (cutanat, conjunctiv, adipos subcutanat, mușchi, vase de sânge şi vase limfatice).

Au fost demonstrate clinic următoarele efecte fiziologice ale DEEP OSCILLATION®:

  • Foarte eficient în reducerea durerii
  • Anti-inflamator
  • Eficient în reabsorbția edemelor
  • Stimulează vindecarea rănilor
  • Antifibrotic
  • Îmbunătățește troficitatea
  • Reduce eritemul (roșeața)
  • Are efect de detoxificare
  • Îmbunătăţeşte calitatea țesuturilor

În timpul tratamentului pacientul tine lejer între degete (fără să strângă) un element neutru din titan. Efectul terapeutic plăcut al DEEP OSCILLATION® este creat sub aplicatorul manual, care este deplasat cu mișcări circulare deasupra țesutului.

 

Informatii specifice DEEP OSCILLATION® AESTHETICS

Tratament anti-îmbătrânire pentru fată-gat-decolteu

Stimularea/relaxarea musculară determinată de vibrațiile profunde ale DEEP OSCILLATION® antrenează muşchii faciali şi menţine tonusul acestora. Stimularea produceriii de colagen şi a regenerării celulelor determină o reîmprospătare şi reîntinerire a pielii. Efectele antiedematoase şi antifibrotice duc la un aspect neted, elastic şi fără riduri.

Recuperare după intervenția de chirurgie plastica sau laser abraziune

Cu DEEP OSCILLATION®, inflamațiile, roşeaţa şi edemele pot fi reduse mult mai rapid. Deoarece tratamentul poate fi aplicat încă de la o etapă foarte timpurie a perioadei postoperatorii, procesul de vindecare este accelerat, inflamația locală este oprită, iar durerile sunt calmate pentru o perioadă mai lungă de timp.

Terapie pre- si post-operatorie

Deoarece DEEP OSCILLATION® prezintă proprietăți antiedematoase, de drenaj limfatic, antifibrotice şi de detoxificare, acesta pregăteşte ţesutul pentru liposucţie, face ca liposucţia să fie mai eficientă şi mai durabilă şi vă protejează împotriva efectelor adverse ale procedurii de sculptură corporală.

Celulită

DEEP OSCILLATION® intervine asupra tuturor mecanismelor patologice ale celulitei. Cu DEEP OSCILLATION®, poate fi îmbunătăţită microcirculaţia, pot fi reduse edemele şi limfostazele, poate fi oprită inflamaţia, pot fi reduse simptomele indigestiei provocate de consumul exagerat de fibre sau poate fi redusă sensibilitatea la hormonii estrogeni.

 

Informatii specifice DEEP OSCILLATION® SPORTS

Leziuni traumatice şi vătămări cauzate de suprasolicitări

Pentru leziunile traumatice şi vătămările cauzate de suprasolicitări, DEEP OSCILLATION® are un efect antiinflamator şi de reducere a edemelor, stimulează în mod direct automobilizarea în zonele dureroase care au fost calmate şi astfel permite o revenire mai rapidă la formele active de tratament şi antrenament.

Tratament pre- si post-operator

Cu DEEP OSCILLATION®, inflamaţiile şi edemele pot fi reduse considerabil, mai rapid decât prin terapiile convenţionale, în faza pre şi post-operatorie. Deoarece poate fi utilizat într-o fază foarte timpurie, procesele de vindecare sunt stimulate şi accelerate, inflamaţiile locale sunt inhibate şi durerea este redusă pentru o perioadă îndelungată.

Recuperare după antrenament si restabilirea performantelor

În tratamentul postantrenament, DEEP OSCILLATION® este recunoscut pentru efectele sale rapide de calmare a durerii şi relaxare musculară, şi pentru efectele directe asupra microtraumelor (dureri musculare). Reziduurile celulare sunt eliminate mult mai rapid prin tratament. Acesta duce la o alimentare cu nutrienţi mai eficientă a celulelor musculare, astfel accelerând refacerea performanţelor. Sunt reduse astfel duratele de regenerare în cadrul proceselor de antrenament sistematic.

 

Informații terapeutice DEEP OSCILLATION® CLINICS

Terapie pre- si post-operatorie

Cu aparatul DEEP OSCILLATION®, inflamațiile şi edemele pot fi calmate pre- şi postoperator considerabil mai rapid decât prin terapiile convenționale. Deoarece poate fi utilizat într-o etapă foarte timpurie, procesele de vindecare a plăgii sunt stimulate şi accelerate, inflamațiile locale sunt inhibate şi durerea este redusă semnificativ pentru o perioadă îndelungată. Calitatea cicatricilor este îmbunătățită. Este un ajutor ideal pentru îngrijirea postoperatorie de rutină, ex. în oncologie, neurologie şi traumatologie. Datorită efectului său blând, se utilizează ca primă metodă de terapie pentru condițiile de după transplant, mastectomie, operație cezariană, osteosinteză, endoprotezare etc.

Leziuni traumatice si afectari neurologice

Pentru leziuni şi afectări traumatice şi neurologice, DEEP OSCILLATION® are un efect puternic de reducere a edemelor, de îmbunatățire a trofismului şi stimulează direct auto-mobilizarea în zonele dureroase calmate, şi astfel permite o reluare mai rapidă a formelor active de terapie şi a activităților de zi cu zi. În recuperarea de după un accident vascular cerebral, DEEP OSCILLATION® este utilizat pentru drenajul limfatic delicat şi eficient, în special la nivelul capului, precum şi pentru îmbunatățirea trofismului în zonele hemiplegice.

Sindrom dureros

În indicații precum Fibromialgie, Sudeck etc, însoțite de durere cronică, DEEP OSCILLATION® are un efect puternic de calmare. Fără o administrare permanentă de medicamente, intensitatea şi calitatea durerii este modificată puțin câte puțin. Aceasta face posibilă învingerea dificultăților de zi cu zi, a oboselii, a rigidității musculare, a temerilor şi depresiei.

 

Informatii specifice DEEP OSCILLATION® PERSONAL POSPARTUM

Durere si tensiune mamara post-partum (canale galactofore infundate)

Simptomele apar în general în primele două până la patru zile de la naştere, înainte sau în timpul pornirii lactaţiei.

Cauzele acestor simptome în zilele imediat de după naştere le constituie hiperemizarea şi edema datorate supraîncărcării limfatice, precum şi creşterii în volum, intensificării secreţiei şi umplerii glandelor mamare. Acestea reprezintă o problemă în plus pentru tinerele mame care poate să împiedice dorinţa lor de a alăpta. Vibraţiile plăcute ale DEEP OSCILLATION® calmează imediat şi perceptibil durerile spontane şi zonele mai sensibile. Tensiunea şi inflamaţia sunt diminuate imediat, ceea ce duce la normalizarea lactaţiei. Există un nivel înalt de acceptare a acestui tratament în rândul pacientelor.

Tratament postoperatoriu pentru cezariana

DEEP OSCILLATION® elimină mult mai rapid inflamaţiile şi edemele postoperatorii şi are un efect pozitiv şi accelerat asupra proceselor de vindecare dacă se utilizează încă din prima zi de după operaţie. Rezultatul îl constituie vindecarea dinamică a plăgilor cu cicatrici mai puţin vizibile şi mai flexibile. Există de asemenea o reducere prelungită a durerii.

Tratament pentru zonele cu probleme cauzate de sarcina

Vibraţiile ce acţionează în profunzime antrenează muşchii prin relaxare şi activare şi îi păstrează întinşi. Pielea îşi menţine aspectul neted, în primul rând prin reducerea vergeturilor, prin stimularea producerii de colagen şi regenerarea celulelor. S-a demonstrat clinic că DEEP OSCILLATION® neutralizează efectele patologice ale celulitei.